Oshine is a beautiful creative multi-layout, multi-purpose wordpress portfolio theme with 18 unique demos. Oshine has been rated as one of the Best Portfolio & Photography themes in many popular blogs. We have carefully crafted each & every demo to ensure that a clean and modern design is carried through. Great design and Powerful features makes Oshine irresistible.

Follow Us
Blat compozit Bucatarii

Descopera noile accesorii si materiale
folosite pentru mobilierul de bucatarie

Mobilier bucatarie clasic

MOBILIERUL DE BUCATARIE CLASIC

Bucatarie MDF
Bucatarie moderna
Insula Compozit
MISIUNE

Descopera care sunt directiile in care ne desfasuram serviciile si cum o facem, zi de zi.

VIZIUNE

Afla care sunt valorile pe care punem pret si cum ne ghidam, in intreaga noastra activitate, la Ghise Design.

ISTORIE

Am inceput cu 10 ani in urma, cu dorinta de a oferi cea mai buna mobila personalizata. Calatoria noastra ne-a imbunatatit atat produsele, cat si serviciile.

REALIZARI

Evenimentele speciale, diplomele si statutul pe care il avem astazi ascunde multa munca. Am fost condusi de dorinta de a obtine excelenta.

BINE ATI VENIT LA SC GHISE DESIGN SRL !

Cu o experienta de 20 de ani in productia de mobila personalizata, Ghise Design este un nume apreciat in Maramures. Gasiti aici info suplimentare.

Realizarile noastre

Pentru noi, mobila creata cu excelenta este totul. Calitatea, functionalitatea si design-ul sunt elemente pe care punem mare pret.
Astfel, in timp, am ajuns sa fim apreciati pentru produsele ce ies pe poarta fabricii. Nu doar diplomele atesta acest lucru, ci si satisfactia clientilor mici sau mari – mobila noastra ajunge astfel in sute de locuinte, in magazine, institutii sau diverse companii.

Ultimele proiecte


Prezentarea firmei Ghise Design


Ultimele noutati pe blog