Sc Ghise Design Srl iti creeaza mobila la care ai visat !

Cu o experienta de peste 19 ani si cu un portofoliu de mii de clienti venim in intampinarea dumneavoastra cu mobilier de cea mai inalta calitate .

Realizarea masuratorilor

Pentru a ne asigura ca mobilierul se potriveste perfect in spatiul alocat, personal specializat se deplaseaza la dvs. pentru realizarea masuratorilor.

Consultanta de specialitate

Va asteptam la sediul firmei unde designerii nostri va vor prezenta materialele si finisajele care pot fi folosite si impreuna veti stabili design-ul si compartimentarea interioara pentru mobilierul dorit.

Proiectare mobilier personalizat

Designerii nostri va vor prezenta proiectul in format 3D la cea mai inalta calitate posibila pe piata , precum si pretul mobilierului cu toate accesoriile dorinte de dumneavoastra.

Productie mobilier personalizat

Dupa stabilirea tuturor detaliilor si acordarea unui avans de 60% din valorea contractului , mobilierul dumnavoastra intra in lucru .

Bine ati venit la Sc Ghise Design Srl

Pe piata din 1996, SC Ghise Design SRL este o societate cu capital romanesc , cu unic actionar , producatoare de mobilier personalizat , renovatoare , care integreaza toate noutatile tehnologice si tendintele din domeniu , raspunzand astfel exigentelor clientilor si asigurand totodata o imbinare reusita intre confort , calitate si stil . Atentia acordata detaliilor produselor noastre evidentiaza creativitatea si dedicatia profesionistilor care pun pasiune si suflet in toata munca lor. Pentru a ne ridica mereu la pretentiile dumneavoasatra acordam o atentie speciala comenzilor , termenelor de livrare, relatiilor parteneriale si tuturor contractelor bazate pe seriozitate , incredere si respect. Comandand un ansamblu de mobilier Ghise Design veti avea un produs unic , care respecta dorintele si cerintele dumneavoastra.

Sc Ghise Design Srl – Video