Dorim sa va prezentam blaturile din cuart folosite pentru mobilierul exclusivist care firma Ghise Design il realizeaza pentru dumnveaostra. In cele ce urmeaza va iluscram o scurta descriere a acestui material cat si texturile disponibile in care acesta poate fi comandat.

Cuartul este un dioxid de siliciu cristalizat (SiO2), care in general este alb sau transparent, desi poate fi gasit si in alte culori daca vine in contact cu impuritati in timpul formarii sale. Se gaseste fie in stare pura, fie prezent in alti compusi. Totusi, datorita extremei sale duritati si rezistente la acizi, cuartul este folosit la obtinerea unei largi game de produse care necesita precizie si performanta de calitate superioara. Acest tip de cuart formeaza componenta principala a placilor Silestonequartz

Silestone este un compus format din 94% cuart natural, care il face extraordinar de dur si de rezistent. Acesta este singurul si unicul blat de lucru realizat din cuart cu protectie antibacteriana, ceea ce ii confera proprietati igienice care nu se regasesc nicaieri altundeva pe piata. Este o suprafata excelenta pentru blaturile de bucatarie, baie, podele si placari pentru pereti folosind un numar minim de articulatii.

 

Blat cuart

Blat cuart

Texturile disponibile pentru acest material sunt: lucios ( cel mai intalnit si ales de catre clientii nostrii, dupa cum puteti vedea si in poza de mai sus) , finisaj de tip lether si textura volcano.

Finisajul de tip lether este un finisaj elegant , avand ca avantaj o gama larga de culori , conferind suprafetelor o atingere catifelata. Finisajul este disponibil in 30 de culori diferite , prezenta la sediul firmei noastre .

Finisaj de tip lether

Finisaj de tip lether

Va rugam sa tineti cont ca aceasta serie este una excusivista , de lux , care necesita ingrijire si atentie superioara.

 

Textura Volcano este o textura noua a suprafetelor de cuart , o textura rustica si catifelata . Aceasta seria a fost creeata pentru a raspunde nevoilor clientilor si a pasionatilor de materiale robuste. Se poate utiliza ca panouri si ca blat de lucru vertical , in baie cat si in bucatarii.

Textura Volcano

Textura Volcano

Acest produs a fost conceput pentru a fi usor de intretinut si spalat , utilizand doar apa si sapun.

Blat cuart bucatarie

Blat cuart bucatarie