Am primit in decursul anilor intrebari legate de blatul din cuart pentru bucatarii , avand marea majoritate aceeasi idee : care sunt avantajele acestui material . Prin urmare am scris acest articol pentru a va aduce la cunostinta cele mai importante avantaje ale acestui blat oferit de catre firma Ghise Design . In primul rand putem pune accentul pe rezistenta la pete , zgarieturi cat si nivelul scazut al absortiei lichidelor. Fabricantul ne pune la dispozitie peste 100 de culori pentru blatul de lucru , 3 texturi si multe forme , ceea ce face ca acest produs sa fie foarte versatil. 

In cele ce urmeaza o sa va enumeram avantajele acestui produs cat si o scurta descriere .

CULOARE

Culoarea cuartului

Culoarea cuartului

Disponibil in prezent peste 100 de culori de cuart , avand o garantie ca exista o culoare ce se potriveste cu gusturile si stilul adoptat de dumneavoastra.

 

REZISTENTA LA LOVITURI

Rezistanta cuartului la lovituri

Rezistanta cuartului la lovituri

Acest material are un nivel ridicat de rezistenta al blatului de lucru , mult peste produsele similare precum: granit , suprafete solide etc. Aceasta rezistenta este utila oferind o siguranta in plus asupra manuirii obiectelor dure din bucatarie ( tigai , tavi etc.(

 

VERSATILITATE

Versatilitatea cuartului

Versatilitatea cuartului

Poate fi folosit in orice suprafata de inteior , la blaturi de lucru  , bucatarii , bai , scari , panouri , cazi de baie , pereti , podele , tejghele , mese si birouri .

 

REZISTEANTA LA ZGARIETURI

Rezisteanta Cuartului la zgarieturi

Rezisteanta Cuartului la zgarieturi

Pe scala duritatii lui Mohs , in care valorile sunt de la 1 la 10 ( duritatea cu valoarea 10 avand-o doar diamantul ) , cuartul ia valoarea 7 , prin urmarea , spre deosebire de alte blaturi de lucru , cum sunt cele de granit sau melamina ce pot fi zgariate , cuartul are o suprafata extrem de rezistenta asupra zgarieturilor .

 

REZISTENTA LA PETE

Rezisteanta Cuartului

Rezisteanta Cuartului la pete

Blatul din cuart ofera o rezistenta la patare cu cafea , vin , suc de lamaie , ulei de masline , otet , farduri si multe alte produse de zi cu zi.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele si oferta noastra nu ezitati sa ne contactati prin Email : office@ghisedesign.ro sau tel: +40 722 762 080 / +40 262 287 007 sau va asteptam la sediul firmei noastre in loc. Recea , str. Stadionului nr. 8 , Maramures ,437225.