Masa reglabila pe inaltime va permite ridicarea sau coborarea suprafetei pe care lucrati de-a lungul zilei. Astfel, va puteti desfasura activitatea stand pe scaun sau in picioare. Ghise Design va oferta posibilitatea dotarii birourilor dumneavoastra cu un astfel de sistem ce sustine 120 de kg si are un reglaj electriv ajungand pana la inaltimea de 1220 mm. In video-ul ce urmeaza se poate observa in detaliu sistemul de ridicare al meseu expuse pe showroom-ul nostru.

Masa cu reglaj pe inaltime

3 motive pentru alegerea unei mese reglabile pe inaltime

Ergonomie

  • Sistemul oferit va da posibilitatea de a alege inaltimea dorita si optima pentru munca depusa de dumneavoastra.
  • Modificarea inaltimii de cate ori este nevoie ofera astfel un confort sporit.

Functionalitatea

  • Acest sistem poate fi montat pe una sau mai multe mese , avand posibilitatea conectarii sistemelor oferind doar un singur comutator electric pentru toate picioarele.
  • O unitate de control asigura ridicarea sincronizata a 1-4 picioare chiar si atunci cand greutatea blatului nu are o distributie uniforma.

Design

  • Sistemul pentru mese cu inaltime reglabila se adapteza usor la linia de design aleasa pentru mobilierul din birou.
  • Blatul mesei de lucru poate fi rectangular, oval sau rotund iar talpile picioarelor pot fi fixe sau cu role.
  • Picioarele sunt confectionate din otel, cu profil rectangular.
  • Culoarea standard este gri argintiu, o culoare ce se poate integra armonios in aproape orice concept de design pentru birou sau in orice locuinta.

Viteza de ridicare este de 40 de mm pe secunda, de la 570 mm (inaltimea unei mese de cafea) la 1.220 mm (inaltimea unei mese de cocktail). Sistemul este potrivit pentru blaturi de masa mai mari, fiecare picior suportand 60 kg.

Masa reglabila pe inaltime

Masa reglabila pe inaltime

Cu acest tip de sistem, ridicarea si coborarea sunt controlate de un sistem electric, ceea ce face ca ajustarea inaltimii sa fie extrem de usoara. Prin apasarea unui buton, masa coboara sau se ridica la inaltimea pe care o doriti.  Veti fi asadar tentati sa reglati inaltimea mesei mai des, pentru ca totul se realizeaza cu usurinta si rapid.