Dupa cum v-am obisnuit , in urma fiecarui concurs, incercam sa fim cat mai transparenti si corecti cu dumneavoastra pentru extragerea castigatorului . Pentru concursul de Mos Nicolae , organizat de firma Ghise Design , avand ca premiu turnul de sertare pentru un copil cuminte , s-au inscris un numar de 208 participanti . Datele fiecaruia au fost colectate intr-o baza de date sub forma excel , iar extragerea a avut lor prin situl random.org , alegand acesta un numa de la 1 la 208 . Numarul castigator a fost 46 , fiind al Marcelei Madaras . Colectarea si extragerea a fost filmata si asistata de doi martori pentru o corectitudine maxima .

Castigatoarele concursului de Mos Nicolae

Castigatoarele concursului de Mos Nicolae

In cele ce urmeaza am sa va adaug si video-ul alegerii castigatorului , iar pentru doritori va putem pune la dispozitie si lista participantilor intr-o forma generala , asa cum a fost prezentata si in filmare .

 

Va multumim pentru participare tuturor si va anuntam totodata ca urmeaza un concurs cu prilejul sarbatoriilor de Craciun , in care vom avea surprize mult mai mari !