In acest articol dorim sa va informam despre noua colectie de PAL al furnizorului nostru Egger , colectie ce contine peste 300 de decoruri noi.

O selecție mai mare de culori, un spectru mai larg de culori la lemn, materiale suplimentare și noua colecție de suprafețe Feelwood, lărgesc granițele pentru arhitecți și designeri de interior. Multitudinea produselor noi vă asigură o orientare și inspirație în alegerea stilului dumneavoastră.

Colecția de la Egger a fost suplimentată pentru a îndeplini o cerere mai mare în ceea ce privește trenduri și stiluri. Colecția permite combinarea diferitelor materiale, culori și decoruri de lemn pentru a corespunde cerințelor dumneavoastră.

Culori imbogațite

Egger 2017-2019

Egger 2017-2019

Trendul din ce în ce mai solicitat al culorii albe uni a fost îmbogățit. Pe lănga aceasta, decorurile negre urmează a fi prelucrate, mai ales la partea de “nearly black” unde se vor evidenția în special diferite nuanțe. Tonuri de culoare de la portocaliu la maro au fost adăugate. ca de exemplu nuanțe de violet. În plus, revigorarea culorilor uni include și combinarea acestora cu suprafețe cu structuri de lemn sau piatră. Noutăți se regăsesc și in partea de PerfectSense Gloss și mat und au fost adăugate unele culori uni.

Noutăți din trendul actual la Beton, metal și piatră

Paletar nou Ghise Design

Paletar nou Ghise Design

În cadrul colecției care reproduce suprafețele materialelor, Egger a adăugat noutăți la cele de beton, metal și piatră. Printre acestea se regăsesc suprafețele ST16 – Matex Plaster, ST87 – Matex Ceramic.

Lemn natural sau nuanțe accentuate

Decorul de Stejar rămâne numărul unu în materie de solicitări a clienților fiind singura specie lemnoasă care oferă o multitudine de posibiltăți în combinații de culori, nuanțe și fibră. Cu suprafețele Feelwood, Egger dorește să valorifice această specie clasică într-un trend nou.  La decorurile clasice de lemn, s-au făcut modificări în special la decorurile de rășinoase Egger oferind noi variante de culoare.

Noutăți în colecția Egger se regăsesc și la speciile de Ulm și Nuc, acestea fiind utilizate intens la amenajări interioare, magazine și hoteluri.

Gamă nouă oferă mai multe așezări a fibrei pe orizontală pentru utilizarea acestora în spații înalte.

Suprafețe noi pentru o experiență tactilă

Noua colecție decorativă Egger 2017 – 2019 include 23 de suprafețe din care șapte au fost noi dezvoltate:

ST33

Suprafața ST33 Feelwood Crafted combină secțiuni mate sau ușor lucioase a suprafeței. Pentru o naturalețe mai accentuată se combină suprafața ușor periată și poroasă cu o parte ușor lucioasă. Aceste caracteristici se traduc printr-o experiență tactilă autentică.

ST37

Pentru a îndeplini caracterul lemnului masiv, structura ST37 Feelwood Rift include o structură poroasă a fibrei de lemn, împreună cu noduri.

ST38

Prin combinația de elemente mate și lucioase, suprafața ST38 are individualitatea ei aparte. Aceasta oferă o structură a lemnului rășinos periat.

ST76

Suprafața ST76 Matex Rough Matt reproduce o suprafață pietroasă ușor periată, aceasta fiind utilizată la o multitudine de proiecte.

Designul suprafeței i-a adus furnizorului Egger premiul “Special Mention” în cadrul evenimentului German Design Award 2017.

ST16

În cadrul noutăților este prezentată și suprafața ST16 Matex Plaster care reproduce o suprafață prelucrată cu șpaclu. Suprafața include elemente inegale, lucioase și mate. Culorile uni oferă un caracter unic de material sau utilizare.

ST86

Suprafața ST86 Deepskin Lengo Horizontal vine în completarea suprafeței existente Deepskin Linear respectiv Deepskin Legno. Aceasta are o așezare oblică a structurii și poate fi combinată cu alte decoruri de lemn orizontale sau chiar și culori uni cu ar fi alb.

ST12

Prin intermediul suprafeței ST12 Omnipore Matt, furnizorul Egger urmează trendul opticii autentice mate. Suprafața are o structură All-over-Pore poroasă neregulată.

Inspirație din nouă stiluri

Stilurile sunt un element central pentru noua colecție decorativă Egger, acestea ajută la orientarea noilor decoruri și la inspirația noilor trenduri. Huber Höglauer, coordonator al departamentului de Marketing Egger ne explică: “din studii, experiențe personale și prin contactul constant cu clienții noștrii, am descoperit dorințele lor. Am făcut tot posibilul pentru a îndeplini aceste condiții de orientare și inspirație prin noua colecție”. Noutățile din colecție vin să completeze dorințele în materie de amenajări interioare și trenduri.

Modern Classics

Colecția Modern Classics include decoruri considerate ca și classice. Nouă este implementarea lor prin modele de culori sau structuri speciale ale suprafețelor.

Colour Systems

Egger unește lumea culorilor prin colecția Colour Systems. Paleta de culori uni a fost îmbogățită prin culori noi iar culorile deschise au fost actualizate și completate cu unele noi.

Industrial Style

Reproducții ale materialelor metalice care au o suprafață ruginie combinată cu efecte mate și lucioase, se regăsesc în colecția Industrial Style. Caracterul industrial al decorurilor incluse, este dat de efectele de luciu metalic sau suprafețe poroase.

Loft Living

Colecția Loft Living este dedicată decorațiunilor interioare din cadrul urban. Reproducerile materialelor se face remarcată printr-o viziune de material uzat. Pe lângă reproducerile de materiale din beton, se regăsesc în această colecție și decoruri din lemn, cu nuanțe deschise care oferă un contrast plăcut între suprafețele decorative de piatră.

Effective Surfaces

Suprafețele din colecția Effective Surfaces oferă un efect de briliant și adâncime a decorului datorită combinației subtile de decor metalic și efect de cristal.

Living Nature

Colecția Living Nature combină contrastul culorilor cu o suprafață care conține forme de ramuri, fisuri și pori. Decorurile din această colecție oferă senzații optice și tactile asemănătoare materialelor lemnoase naturale.

Nordic Style

Prin combinarea materialelor textile sau metalice cu decorurile cu nuanțe deschise din colecția Nordic Style, puteți obține un design asemănător trendurilor nordice.

Handcrafted

Dacă doriți ca decorul visat să arate ca după o prelucrare manuală sau să aiba o reproducere inegală a periajului și a suprafeței, atunci colecția Handcrafted vă poate îndeplini dorința.

Colour meets Nature

În decorurile colecției Colour meets Nature se regăsesc în prim plan diferitele culor dorite. Secundar se regăsește decorul lemnului ales, ajungând la un decor care să combine perfect o nuanță de culoare cu o reproducere a unei specii lemnoase.

Sursa: www.egger.ro