Am primit in decursul anilor intrebari legate de blatul din cuart pentru bucatarii , avand marea majoritate aceeasi idee : care sunt avantajele acestui material . Prin urmare am scris acest articol pentru a va aduce la cunostinta cele mai importante avantaje ale acestui blat oferit de catre firma Ghise Design . In primul rand putem pune accentul pe rezistenta la pete , zgarieturi cat si nivelul scazut al absortiei lichidelor. Fabricantul ne pune la dispozitie peste 100 de culori pentru blatul de lucru , 3 texturi si multe forme , ceea ce face ca acest produs sa fie foarte versatil. 

In cele ce urmeaza o sa va enumeram avantajele acestui produs cat si o scurta descriere .

CULOARE

Culoarea cuartului

Disponibil in prezent peste 100 de culori de cuart , avand o garantie ca exista o culoare ce se potriveste cu gusturile si stilul adoptat de dumneavoastra.

 

REZISTENTA LA LOVITURI

Rezistanta cuartului la lovituri

Acest material are un nivel ridicat de rezistenta al blatului de lucru , mult peste produsele similare precum: granit , suprafete solide etc. Aceasta rezistenta este utila oferind o siguranta in plus asupra manuirii obiectelor dure din bucatarie ( tigai , tavi etc.(

 

VERSATILITATE

Versatilitatea cuartului

Poate fi folosit in orice suprafata de inteior , la blaturi de lucru  , bucatarii , bai , scari , panouri , cazi de baie , pereti , podele , tejghele , mese si birouri .

 

REZISTEANTA LA ZGARIETURI

Rezisteanta Cuartului la zgarieturi

Pe scala duritatii lui Mohs , in care valorile sunt de la 1 la 10 ( duritatea cu valoarea 10 avand-o doar diamantul ) , cuartul ia valoarea 7 , prin urmarea , spre deosebire de alte blaturi de lucru , cum sunt cele de granit sau melamina ce pot fi zgariate , cuartul are o suprafata extrem de rezistenta asupra zgarieturilor .

 

REZISTENTA LA PETE

Rezisteanta Cuartului la pete

Blatul din cuart ofera o rezistenta la patare cu cafea , vin , suc de lamaie , ulei de masline , otet , farduri si multe alte produse de zi cu zi.

 

Pentru mai multe detalii despre produsele si oferta noastra nu ezitati sa ne contactati prin Email : office@ghisedesign.ro sau tel: +40 722 762 080 / +40 262 287 007 sau va asteptam la sediul firmei noastre in loc. Recea , str. Stadionului nr. 8 , Maramures ,437225.