Despre noi

Despre noi

Realizarile noastre

Cu un portofoliu de peste 2000 de clienti si un istoric de peste 20 de ani in activitatea mobilierului personalizat la comanda , fabrica de mobila Ghise Design sta la dispozitia dumneavoastra pentru a va realiza mobilier dorit la cele mai inalte standarde.

Istoric

Pe piata din 1996, SC Ghise Design SRL este o societate cu capital romanesc, cu unic actionar, producatoare de mobilia personalizata. Aceasta integreaza toate noutatile tehnologice si tendintele din domeniu, raspunzand astfel exigentelor clientilor si asigurand totodata o imbinare reusita intre confort, calitate si stil. Folosim astfel doar materii prime si accesorii premium - compozit de la Corian, Hi-max, Kerrock; accesorii Blum si Hettich.

Ne deosebim de concurenta si prin modul in care oferim un pachet complet de servicii – incluse in pretul mobilei. Astfel clientii nostri se pot bucura de toate etapele design-ului interior si amenajarii/proiectorii. De la masuratori, solutii tehnice, pana la proiectul concret, executie, transport, montaj si garantie – totul este asigurat. Reusim in acest mod sa prezentam VIRTUAL mobilarea tuturor camerelor sau spatiilor casei (ori cladirii) – TOTUL poate fi astfel usor vizibil si personalizat, in functie de nevoi si preferinte, prin intermediul calculatorului. Tocmai de aceea viziunea noastra este de a oferi mobila personalizata, in adevaratul sens al cuvantului.

Atentia acordata detaliilor produselor noastre evidentiaza creativitatea si dedicatia profesionistilor care pun pasiune si suflet in toata munca lor. Pentru a ne ridica mereu la pretentiile dumneavoastra acordam o atentie speciala comenzilor, termenelor de livrare, relatiilor de parteneriat si tuturor contractelor bazate pe seriozitate, incredere si respect. Comandand un ansamblu de mobilier Ghise Design veti avea un produs unic, care respecta dorintele si cerintele dumneavoastra.

Clienti
Comenzi realizate
Proiecte realizate
Premii obtinute

Pentru ca imaginea este foarte importanta pentru o casa moderna , acordam o mare importanta liniei de design interior , de aceea , produsele Ghise Design sunt elaborate pe principii de eleganta , functionalitate si confort.

Ghise Ioan
CEO

Va stam la dispozitie cu sfaturi si oportunitati de design modern imbinat cu functionalitate 100% , realizand astfel o buna comunicare intre client si personalul nostru.

Giurgiu Gabriela
Sales Manager

Acordam timpul si resursele necesare pentru a iesi in ajutorul dumnneavoastra prin partea online a prezentarii produselor si serviciilor noastre , dar si suportul oferit 24/7 in mesageria Contact !

Ghise Madalin
Marketing Manager

Contactati-ne acum !

Contact