Targul internationala de mobila din Milano a devenit cea mai importanta manifestatie de acest gen din lume . Conform declaratiilor oficiale , in a 55-a editie au participat 2.407 expozanti si 340.000 de vizitatori , doborand recordurile tuturor anilor.

Prin urmare o sa va prezentam cateva poze si videoclip-uri realizate de catre echipa Ghise Design – Mobilier personalizat la comanda , incepand cu mobilierul de bucatarie expus in cele 6 sectoare , intrucat dor din doi in doi ani se prezinta astfel de mobilier , accesorii mobilier , blaturi compozit , fatade MDF curbat etc.

Accentul predominant fata de Tagul din anul trecut , a picat pe finisajele exceptionale si pe un design putin minimalist avantul de ” WOW ” accesoriile folosite , manismele , sistemele de culisare si nu numai.


Farfuriile din chiuveta nu mai reprezinta o rusine pentru musafirii , aceasta a fost mascata de un compozit , alaturi de un sistem de culisare . Acest sistem puteti sa il vedeti in clipul de mai jos .

Printre renumitele firme de mobilier din italia , au fost prezenti si mari designeri precum FENDI , Roberto Cavalli , Versace , Diesel si multi altii. Multe standuri ale celebrilor designeri nu ne-au permis fotografiatul , de aceea nu va putem prezenta concret cele create , dar va putem spune ca am observat in predominanta tonuri de culori inchise ( gri , negru ) dar si un mobilier putin ” incarcat ” pentru decorarea camerelor.

In cadrul acestui salon am regasit si un stand putin mai inedit avand ca si element predominant compozitul de culoare alb .

Un exemplu de urmat pe viitor pentru potentialele comenzi si idei de design pentru mobilierul de bucatarie ar fi aceste usi curbate in zona superioara , formand acea linie de design modern si minimalist fiind totodata si maner .


Latura clasica , opulenta , a fost si ea prezenta la acest targ , formand astfel 2 pavilioane. O sa va prezentam cateva imagini pentru a va delecta ochiul , special fanilor acestui stil de mobilier .

Cu alte imagini si videoclip-uri o sa va stam la dispozitie in zilele urmatoare !