Pe zi ce trece tot mai multi clienti ne solicita materialul compozit pentru mobilierul dorit , atat in privinta blaturilor de bucatarie cat si a mobilierului de prezentare in spatii comerciale. “Ce este un material compozit ?” , “Functionalitatea compozitului” , “Aplicatii” si ” Integrarea excelenta in productie”  vor fi prezentate detailat in cele ce urmeaza:

Ce este un material compozit?
Materialul compozit este un amestec din rasini acrilice, hidroxid de aluminiu (un minereu derivat din bauxita) si pigmenti. Datorita compozitiei sale, acesta dobândeste o serie de proprietati care îl fac unic:

  1. permite îmbinari discrete
  2. se termoformeaza tridimensional
  3. permite efecte de translucenta
Receptie din compozit

Receptie din compozit

Atasat acestei prezentari al materialului va oferim cateva imagini ale unei receptii realizate 100% din compozit de catre compania Ghise Design.

Functionalitate compozitului
-Rezistent la zgârieturi, ciobituri
-Rezistent la temperaturi ridicate, la poluanti; neafectat de umezeala si aburi
-Împiedica infiltrarea si dezvoltarea bacteriilor, fungilor, etc.
-Longevitate
-Dupa ani de folosinta, în cazul putin probabil al unei ciobituri sau al matuirii, materialul ajunge la finisajul initial printr-o simpla slefuire

Receptie din comozit iluminata led

Receptie din comozit iluminata led

Accesorizarea mobilierului de receptie ,realizat din compozit, cu banda led atat pe peretele din spatele acesteia cat si in interior, unde sigla companiei EATON este scoasa in evidenta , da un plus de rafinament, eleganta si impunere asupra tuturor persoanelor ce trec pragul acesteia firme.

Aplicatii
Datorita proprietatilor spectaculoase si a versatilitatii, materialele compozite pot fi folosite în nenumarate aplicatii comerciale (restaurante, hoteluri, domeniul medical, etc) si rezidentiale (bucatarii, bai)sub forma de blaturi de lucru cu lavoare integrate, deskuri de receptie, placari de pereti, obiecte de design, etc.

Receptie din comozit iluminata led

Receptie din comozit iluminata led

Integrare excelenta în productie

Ghise Design a integrat în productie materialele compozite de la cel mai mare producator mondiali .
Conceptul de productie Ghise Design va pune la dispozitie întreaga gama de servicii si produse asociate acestei activitati. Personalul stapâneste cu maiestrie secretele de fabricatie, tehnologia de ultima generatie (curvomatic pentru curbare, CNC pentru taiere sau pentru gravarea modelelor pe suprafata, etc) permite realizarea celor mai îndraznete provocari în executie, iar experienta acumulata la proiectele din România si din strainatate va asigura un produs final de cea mai înalta calitate.

Receptie Eaton

Receptie Eaton