Multi dintre dumneavoastra poate ati vazut sau ati auzit despre blaturile de compozit folosite la bucatariile moderne . Ca sa va reamintesc despre ce este vorba va prezint cateva poze atat in categoria MOBILIER BUCATARIE cat si in acest topic:

Compozit

 

Blat din compozit

 

Insula din compozit

Doresc intai sa va prezint folosinta acestui compozit cat si structura acestuia. Compozitul este un material constituit dn 2/3 minerale naturale si 1/3 rasina acrilica. Acesta este un material omogen, termoformabil si poate fi folosit pentru toate aplicatiile de interior sau fatade exterioare, de asemenea este prelucrat intr-un numar nelimitat de feluri si dimensiuni.

Dupa cum am spus este un material termoformabil , dandu-ne posibilitatea de a ne juca dupa bunul plac cu acesta. Ca un examplu aveti aceasta coborare de blat realizat de catre firma noastra , GHISE DESIGN . 

Picioar blat compozit

 

Este disponibila o gama larga de culori , potrivite atat pentru bucatarii traditionale cat si pentru moderne.

Culori compozit

 

Pe langa acestea exista si varianta translucida a materialului ce poate fi folosita in aplicatii decoratove si iluminata din interior pentru un efect optic impresionant. Despre acestea o sa va vorbim saptamana viitoare , prezentandu-va cateva capodopere ale mariilor designeri : Versace , Fendi si Roberto Cavalli  , regasite la Targul international de mobila – Milano 2016 , unde am fost prezenti.

 

Prin incheiere aceasta postare doreste sa va familiarizeze cu acest material versatil , folosit pentru blaturile de bucatariie si nu numai , incercand sa va ofere produsului finit o eleganta aparte si un desing unic . Prin urmare noi va stam la dispozitie oferindu-va aceste bucatarii superbe alaturi de blaturi si placari din Compozit / Kerrok .