Servicii

Servicii
Consultanta

Sunteti indecis asupra unor alegeri legate de mobila dorita? Aveti incredere in experienta si cunostintele noastre! Impreuna vom ajunge la cele mai bune solutii in ce priveste mobilierul personalizat.

Masuratori
Pentru un mobilier cat mai eficient construit, masuratorile corecte sunt extrem de importante. Noi realizam aceasta etapa cu cea mai mare atentie, in orice tip de cladire sau incapere.
Design si Proiectare

Cum arata si cum functioneaza mobilierul – de aceste etape va depinde incredibil de mult viitoare utilizare. Ambele proceduri se realizeaza usor, gratie tehnologiei computerizate.

Executie

Folosim materii prime si accesorii de cea mai buna calitate, cu aparatura manuita de experti in productia de mobilier. Respectam termenele si intrecem asteptarile!

Montaj

Gratie flotei noastre proprii, putem programa si transporta orice corpuri de mobilier, oriunde. Bineinteles, montam mobilierul si il verificam odata instalat, cu mare atentie. Totul pentru siguranta si confortul clientilor nostri!

Garantie post-vanzare

Fie ca se produc accidente, fie ca unele piese cedeaza, noi oferim si servicii de garantie post-vanzare. Pentru mai multe detalii, intrebati consultantii nostri!

Contactati-ne acum !

Contact